Σχέδια

-----------------------

Στριφτό {Striftό} - σκουφάκι με πλεξούδες και στριφτούς πόντους

Striftό cabled hat pattern by Alexandra Nycha

Striftό - Στριφτό. Ένα χαριτωμένο σκουφάκι που είναι διασκεδαστικό στο πλέξιμο και ευκολοφόρετο. Ταιριάζει με όλα και είναι κλασσικό.

Το σχέδιο περιλαμβάνει οδηγίες για τρία μεγέθη και δύο επιλογές στυλ - εφαρμοστό και μακρύ. Διαλέξτε από έξι συνδυασμούς για να βρείτε το ιδανικό μέγεθος και στυλ!

Striftό cabled hat pattern by Alexandra Nycha

Περιλαμβάνεται επίσης λεπτομερής πίνακας με την απαιτούμενη ποσότητα νήματος για κάθε ένα από τα έξι μεγέθη.

Το γαλάζιο σκουφάκι είναι το μεσαίο μέγεθος / μακρύ και το κόκκινο σκουφάκι είναι το μεγάλο μέγεθος / εφαρμοστό. Πλέξιμο χωρίς ραφές και πλεξούδες - τέλειο για χειμωνιάτικο πλέξιμο!

Πλέξτε το σκουφάκι σας σήμερα. Το σχέδιο κοστίζει €2.90 Πατήστε το κουμπί για να το αγοράσετε!  Η αγορά γίνεται μέσω του Ravelry και του Paypal.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιχνίδι {Pexnidi} - παιδικό κασκόλ με πολλές πλέξεις και ρίγες

Pexnidi scarf

Παίξτε με τα χρώματα και τις πλέξεις σε αυτό το διασκεδαστικό κασκόλ! Είναι τέλειο για να χρησιμοποιήσετε νήματα που έχουν περισσέψει και οι μικροί σας φίλοι θα ξετρελαθούν με τις χρωματικές αλλαγές και την ενδιαφέρουσα πλέξη.

Το σχέδιο περιλαμβάνει ένα λεπτομερή πίνακα με τις ποσότητες νήματος που θα χρειαστείτε, για κάθε μέγεθος και για κάθε ρίγα. Χρησιμοποιήστε τον για να προγραμματίσετε τις ρίγες σας ή για να δείτε αν έχετε αρκετό νήμα από μια συγκεκριμένη απόχρωση.

Κάντε τις ρίγες όπως είναι στο σχέδιο, αντίστροφα ή φτιάξτε το δικό σας μοναδικό συνδυασμό από χρώματα και ρίγες!

Το σχέδιο έχει τρία μεγέθη: μικρό (4-6 χρονών), μεσαίο (6-8 χρονών) και μεγάλο (8+ χρονών).

Pexnidi scarf

Διαστάσεις: Μικρό: πλάτος 17 εκ. και μήκος 99 εκ. Μεσαίο: πλάτος 19 εκ. και μήκος 116 εκ. Μεγάλο: πλάτος 21 εκ. και μήκος 150 εκ.

Πλέξτε το κασκόλ σας σήμερα! Το σχέδιο κοστίζει €0,99 Πατήστε το κουμπί για να το αγοράσετε!   Η αγορά γίνεται μέσω του Ravelry και του Paypal.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πλεξούδα {Pleksuda} - σκουφάκι με μια μεγάλη πλεξούδα και λάστιχο με μικρές πλεξούδες

Pleksuda hat

Με δυνατές γραμμές και μια μεγάλη πλεξούδα που κινείται ανάμεσά τους, αυτό το σκουφάκι είναι ζεστό και ενδιαφέρον. Η πλέξη δημιουργεί ένα υπέροχο, χοντρό ύφασμα και η πλεξούδα και οι γραμμές τραβάνε το βλέμμα από κάθε γωνία.

Το σχέδιο είναι τέλειο για πλέκτριες που είναι αρχάριες στις πλεξούδες – φαίνεται πολύ πιο περίπλοκο από όσο είναι!

Pleksuda hat

Φορέστε το σκουφάκι πιο μακρύ ή τραβήξτε το κάτω και γυρίστε την άκρη πίσω όπως στις φωτογραφίες. Όπως και να το βάλετε, θα είναι το αγαπημένο σας σκουφάκι φέτος το χειμώνα! 

Περιλαμβάνονται οδηγίες για δύο μεγέθη.

Πλέξτε το δικό σας σκουφάκι σήμερα! Tο σχέδιο κοστίζει€2.90 Πατήστε το κουμπί για να το αγοράσετε!   Η αγορά γίνεται μέσω του Ravelry και του Paypal.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tetragon - a one skein triangle scarf with four angles - make the most of your favorite sock yarn

Tetragon scarf

Το Tetragon (Τετράγωνο) έχει τέσσερις γωνίες όπως λέει το όνομά του, αλλά μοιάζει ταυτόχρονα με τρίγωνο. Με μακριές πλευρές για τύλιγμα και γεμάτο στο κέντρο για να σας κρατάει ζεστούς, αυτό το κασκόλ εκμεταλλεύεται πλήρως μια μπάλα νήματος για κάλτσες.

Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαφρύ και πρακτικό πλεκτό για άντρες και γυναίκες. Το ιδιαίτερο σχήμα του Tetragon δημιουργεί διαφορετικά σχέδια με ρίγες σε κάθε πλευρά και ταιριάζει πολύ με πολύχρωμα νήματα καθώς και με αυτά που κάνουν ρίγες.

Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε νήματα που περίσσεψαν από άλλα πλεκτά ή να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο στις ρίγες!

Βάλτε έντονα χρώματα για ένα χαρούμενο αποτέλεσμα ή διαλέξτε κάτι μονόχρωμο για ένα πιο μίνιμαλ στυλ.

Tetragon scarf

Γρήγορο στο πλέξιμο και ευκολοφόρετο, το Tetragon θα ήταν επίσης τέλειο για δώρο στις γιορτές.

Το σχέδιο περιλαμβάνει οδηγίες για δύο εκδοχές του κασκόλ: μια με ίσιες άκρες, η άλλη με ένα κυματιστό σχέδιο στις έξω πλευρές. Όταν αγοράσετε το σχέδιο, θα πάρετε ένα αρχείο που θα περιλαμβάνει και τις δύο εκδοχές του κασκόλ.

Πλέξτε το δικό σας κασκόλ σήμερα! Tο σχέδιο κοστίζει€2.90 Πατήστε το κουμπί για να το αγοράσετε!  Η αγορά γίνεται μέσω του Ravelry και του Paypal.

No comments:

Post a Comment